Kijk voor de meest recente en actuele informatie op de website van het RIVM: www.rivm.nl 

Duidelijke informatie vindt u ook op: www.thuisarts.nl

Vanaf 26 juni is het niet meer verplicht een mondkapje te dragen bij een bezoek aan de praktijk.

Vaccinatiebewijs:

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnen locatie?

Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de corona website of app? Neem dan contact op met de Rijksoverheid. U belt dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen.

Stuurt u dan een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl. Vermeld ook uw contactgegevens. Gelieve niet hiervoor naar de praktijk te bellen. 

Rijkoverheid heeft ook een aparte website voor vaccinatie bewijzen klik hier

 

De zorg in onze praktijk:

Onderstaande afspraken gelden ook na 26 juni 2021:

- Kom NIET naar de praktijk met verkoudheidsklachten ( zoals loopneus, niezen, hoesten, keelpijn, verhoging of koorts ), ook niet voor het afhalen van medicatie!

- Het is ook mogelijk om een E-Consult aan te vragen via Mijngezondheid.net, ook kunt u via deze website zelf een afspraak inplannen ( zie voor meer informatie tabblad nieuws  ).

- Het is de drukker aan de telefoon, dit zorgt voor een langere wachttijd, wij vragen uw begrip hiervoor. 

- Kom op tijd naar de afspraak, maar niet te vroeg (5 minuten voor de afspraak aanwezig), dit om drukte in de wachtkamer te voorkomen. Bent u vroeger aanwezig, wacht dan in de auto of bij mooi weer buiten. Indien er al iemand in de wachtkamer zit, hou dan minimaal 1,5 meter afstand.

- Bent u moeilijk ter been of ouder dan 75 jaar en is het niet mogelijk om de medicatie zelf op te halen of op te laten halen, neem dan contact op met de assistente. De medicatie kan dan eventueel bij u thuisbezorgd worden. Er wordt alleen op woensdagochtend bezorgd.

- Woont u in België dan dient u zelf de medicatie op te (laten) halen.

- Wij verkopen GEEN mondkapjes en handschoenen. U kunt niet medische artikelen kopen via internet en bij diverse drogisterijen en warenhuizen, of u kunt zelf een mondkapje maken. 

Indien u vragen heeft betreffende de coronavaccinatie, klik dan op onderstaande link:

Vragen over coronavaccinatie

Ook kunt u contact opnemen met het speciale publieksnummer voor al uw vragen: 0800-1351 ( tussen 8.00 en 20.00 uur )

Het coronavaccin wat doet dit? Klik op de onderstaande link voor een duidelijk filmpje:

Het coronavaccin wat doet het?

Coronatesten door GGD:

Iedereen met milde klachten die mogelijk duiden op het coronavirus, kan bellen naar het nummer 0800-1202 om een afspraak te maken voor een test bij de GGD. Het nummer is gratis en zeven dagen per week bereikbaar van 08.00 uur tot 20.00 uur. Voor het afnemen van de testen hebben GGD’en ruim 80 teststraten door het hele land ingericht.

Andere vragen over het coronavirus? Bel dan naar 0800-1351

Let op: Behoort u tot een risicogroep of bent u ernstig ziek? Heeft u bijvoorbeeld hoge koorts of bent u benauwd? Bel uw huisarts, of de huisartsenpost. Bel bij een levensbedreigende situatie altijd 112.

 

 

 

 

 

 

 

 

Breadcrumbs

Terug naar boven