Wij staan klaar voor u in Huisartsenpraktijk Nispen: 

Veerle Dom :Huisarts, BIG nr.: 59063670101
Celine Thier :Huisarts, BIG nr.: 19913641801
Pieter-Jan Van Balen :Huisarts in opleiding, BIG nr.: 29921091701
Debora Gommers :Praktijkmanager 
Colinda Goossens :Praktijkondersteunster & bloedafname
Marjon Luijkx :Apothekersassistente & bloedafname
Mariëlle van Gaans :Apothekersassistente
Ingrid Willemsen :Doktersassistente
Rieneke van Kaam  :Doktersassistente

 

Werkzaamheden team:

Doktersassistentes:

Indien u belt met de praktijk krijgt u de doktersassistente aan de telefoon. Zij zal u vragen naar de klachten en een afspraak inplannen bij het spreekuur of telefonisch advies geven.

De doktersassistente heeft op vaste dagen een eigen spreekuur. U kunt bij haar een afspraak maken voor onder andere: bloeddruk meten / injecties / oren uitspuiten / wratten aanstippen / wondverzorging / urine controle etc.

De dokter kan ook aangeven dat u een afspraak kunt maken bij de assistente voor een specifiek onderzoek ( bijv. CRP , ECG=hartfilmpje, doppler=vaatonderzoek of een APBM=24 uurs bloeddruk onderzoek ).

Apothekersassistentes: 

Zij zorgen dat uw medicatie klaar wordt gemaakt en dat de nodige controles plaatsvinden. Hierdoor kunt u altijd veilig uw medicatie gebruiken. Bij haar kunt u tevens met al uw vragen terecht wat betreft medicijnen. Ook geeft zij advies bij kleine klachten. 

Praktijkondersteunster:

Zij heeft een eigen spreekuur voor diabetes- en longpatiënten en het vervolgen van mensen met een verhoogd risico op hart- en vaatproblemen.

Praktijkmanager:

Zij ondersteunt de huisarts met name op administratief en financieel gebied. Hierdoor heeft de huisarts meer tijd over voor patiënt gerelateerde zaken.

 

 

 

 

 

 

 

Breadcrumbs

Terug naar boven